NFC visitekaart, is dat wat jij zoekt?

Nfc visitekaart

Heb jij een eigen bedrijf of werk jij bij een bedrijf en wil jij een visitekaartje laten maken voor het bedrijf? Of wil jij meer informatie over het maken van een visitekaartje? Dat is mogelijk! Cuby Cards heeft een NFC visitekaart gemaakt  die helemaal op jouw wensen en eisen. Ze hebben een app waarbij jij online visitekaartjes kan maken en verzenden. Je kan daar het visitekaartje aanpassen naar jouw wensen veranderen, en hem persoonlijk maken. Je kan het kaartje laten drukken in enorm veel diverse designs en er een motto op zetten of een biografie waardoor mensen jou gaan onthouden. Hiermee wordt jouw kaartje uniek en zal die onthouden worden. 

Mogelijkheden

Papieren visitekaartjes zijn voorbij, alles gaat online nu. Wat gaat het papieren visitekaartje opvolgen? Je kan niet alles bijhouden in je notities op je telefoon. Iedereen heeft alles verspreid staan over bijvoorbeeld zaken of belangrijke info en dat gaat snel verloren. Daarom is NFC visitekaart de nieuwe oplossing! Hier staat alles op van: Informatie over jou zelf, het bedrijf en een foto misschien wel. Daardoor is het makkelijk om bij te houden. Het is een fysieke business card maar met een scan erin waardoor je hem kan openen via je camera. 

Zo werkt het

Als je het kaartje wilt delen met anderen kan je dit doen door middel van het kaartje naast die degene ze telefoon te leggen of erop en dan scant de telefoon het kaartje. Je kan hem ook openen via de QR-code scanner in je camera. Als dat gebeurt is kan diegene het online kaartje bekijken waar al jouw informatie op staat en informatie over je bedrijf. Alles staat centraal op een plek en alles is daar te vinden. Online is de toekomst dus de NFC visitekaart  zal een groot succes worden. Je hoeft niet over de app te beschikken omdat dit kaartje te kunnen openen dus iedereen zal hem op elk moment kunnen openen door middel van de twee manieren! Wie wil nou een papieren kaartje als je hem ook online kan doorgeven? 

Extra Informatie

Ben jij geïnteresseerd geraakt in de NFC visitekaart doordat je dit artikel gelezen hebt en wil je er eentje gaan ontwerpen of bestellen? Of heb jij dit gelezen en wil je nog meer informatie over het kaartje zelf en wat die precies nou doet? Bekijk dan even de website voor nog meer informatie!      

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*