Gezellig lunchen in Vianen

Lunch Vianen

Vianen heeft de nodige lunchgelegenheden, zo ook dit bedrijf waar je lekker kan lunchen in Vianen. Naast een lekkere lunch kun je, in het pand gelegen aan de Voorstraat gezellig zitten. Het is een goede gelegenheid voor het mensen kijken langs de straat bij het uitzicht op de enig overgebleven stadspoort van Vianen. Het café is op de fiets goed bereikbaar, ook vanuit omliggende plaatsen als Nieuwegein en Houten. Ook voor de auto is er ruim voldoende parkeergelegenheid binnen en buiten het centrum van Vianen. Zodoende kun je in Vianen prima terecht, of het nu bij een koffiebar, lunchroom of eetcafé is.

Producten met streken

Om transport te verminderen en lokale ondernemers te steunen wordt er bij veel lunchrooms waar mogelijk gebruik gemaakt van producten uit de omgeving, zoals kaas, brood en honing. Hierbij wordt de menukaart geregeld aangepast aan seizoensgebonden producten, wat resulteert in een rijk en gevarieerd aanbod. Voor het overige wordt er gebruik gemaakt van biologisch en ecologisch verantwoorde producten in zowel de voedselbereiding als de schoonmaak, met een bijbehorend keurmerk.

Meer dan horeca alleen

Naast de horecafunctie biedt veel horeca ook de kunstzinnige activiteit in Vianen. Tegenwoordig worden in veel plaatsen waar je kunt lunchen in Vianen ook workshops georganiseerd, veelal gevolgd door natuurlijk een lekkere lunch na. Zo is een bar, café of restaurant meer dan alleen een plek om lekker te eten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*