Auto laten wrappen

auto laten wrappen

Is je auto toe aan een metamorfose? Dan kan carwrapping de ideale oplossing zijn. Met het wrappen van je auto kan je de auto een volledig nieuwe look geven. Zo kun je er een logo of andere bedrukking op zetten, zodat het een mooi visitekaartje is voor je werk. Ook privé zijn er mogelijkheden, bijvoorbeeld als je je auto gewoon een nieuw kleurtje wil geven of een bijzondere personal touch. Weet je niet zeker of je de verandering voor altijd wil behouden? Dat is geen probleem, want zo’n wrap kan je er altijd weer af laten halen. Wel zo makkelijk!

Hoe werkt auto wrapping?

Eigenlijk kun je de wrap zien als één grote sticker die je gehele auto kan bedekken. Dat het nieuwe kleurtje of logo van je auto bestaat uit wrapfolie is niet te zien, het sluit mooi aan op de auto. Het wrapmateriaal bestaat uit vinylfolie die gestickerd wordt op alle delen van de auto die gelakt zijn. Dit kan zelfs op de bumpers en spiegels! Bij het wrappen van je auto heb je keuze uit verschillende merken, zoals 3M en Avery. Dit kan je onder andere laten doen bij Wraptor.

De voordelen op een rijtje

Als je genoeg hebt van de kleur van je auto, of de lak van je auto is beschadigd, dan ben je waarschijnlijk toe aan een upgrade. Je auto laten wrappen is op vele fronten een betere optie dan het laten spuiten van je auto. Ten eerste is het wrappen van je auto goedkoper. Het kost aanzienlijk minder dan de andere opties die je hebt als je je auto wil veranderen. Ten tweede gaat carwrapping erg snel, dus hoef je minder lang te wachten op het resultaat. Ten derde is het altijd mogelijk de wrap te verwijderen, als je toch terug wil naar de oude look van je auto, of als je een andere wrap wil. Je zit er dus niet voor altijd aan vast, hoewel het wel lang mee kan gaan als je dat wel wil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*