Maak je outfit compleet met accessoires

Als je geen nieuwe kleding wilt kopen maar je wel zin hebt in een nieuwe outfit, zijn accessoires dé manier om een nieuwe look te creëren. Met een mooie tas, sjaal of hoed maak je je outfit helemaal compleet. En niet te vergeten: mooie beenmode. Een originele panty of maillot maakt van een zomerjurk ineens een herfst- of winterjurk. Een mooie sjaal of panty kopen doe je eenvoudig online. Let er bij het kopen van beenmode op dat je de juiste maat hebt. Ben je lang en slank? Ga dan toch voor een grote maat zodat de panty past bij je lengte.

 

Waar moet je op letten?

Als je nieuwe accessoires koopt let je natuurlijk op vorm, kleur en structuur. Mix en match zoveel je wilt. Houd je het graag veilig? Kies dan een kleur die al in je outfit zit. Heb je bijvoorbeeld een blauwe jurk met gele stippen? Dan is een blauwe, zwarte of gele hoed een prima keuze. Ga je liever op de spannende toer? Dan kies je voor net panty’s of een standaard panty met print. Leuk met een enkellaarsje of hoge laars.

 

Kies voor kwaliteit

Het voordeel van accessoires is dat je ze overal mee kunt combineren. Een hoed, sjaal of een set armbanden combineer je met meerdere outfits. Dat maakt ze voordelig. Kies het liefst voor kwaliteit, zodat je accessoires lang meegaan. Zo kun je je accessoires in elk seizoen gebruiken. Dat geldt natuurlijk ook voor beenmode, vooral als je dunne panty’s koopt. Een panty van hoge kwaliteit gaat langer mee, ook als je er een kiest van 10 of 20 dernier.

 

Experimenteer met kleur

Draag je veel zwart of wil je je kledingstijl wat opfleuren? Dan is het slim wat meer kleur toe te voegen. Kijk daarbij altijd naar de ondertoon van de kleur. Ben je blond? Dan staan koele kleuren vaak prachtig: ijsblauw, pasteltinten en steenrood. Heb je een zongebruinde huid of een donkere haarkleur? Dan zijn warme kleuren een goede keuze: okergeel, nachtblauw of olijfgroen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*