Prachtig paardrijden

Paard

Het is mogelijk om prachtig paard te rijden in de omgeving van Breda. Daar kan men prachtig paardrijden in het mooie Mastbos. Zowel ervaren als onervaren ruiters kunnen er paardrijden. Ook ruiters die al langere tijd geen paard meer hebben gereden zijn natuurlijk hartelijk welkom bij Manege Breda.

 

Ontdek het Mastbos op een speciale manier

Vlakbij Brda ligt dus het mooie Mastbos. Het is altijd prachtig om het Mastbos te ontdekken. Het maakt niet uit in welk jaargetijde het Mastbos wordt ontdekt, want het Mastbos is prachtig in alle jaargetijden. Natuurlijk is het mogelijk om het Mastbos op een speciale manier te ontdekken. Ontdek dit prachtige natuurgebied op de rug van een paard. Over de ontelbare paden kunnen prachtige ritten door het bos of door de hei worden gemaakt. Iedere afslag levert prachtige, nieuwe vergezichten op.

 

Gezellig in een groep rijden

Natuurlijk is het mogelijk om gezellig in een groep te rijden. De groep wordt gevormd door bijvoorbeeld vrienden, collega’s of familieleden. Er zijn ook mensen die elkaar tijdens het paardrijden hebben ontmoet en die besloten hebben om geregeld samen te gaan rijden. Ook onervaren ruiters kunnen heel goed in een groep rijden. Ze rijden dan in kleine groepen. Uiteraard worden ze begeleid door een ervaren ruiter. Ze leren dan de basisvaardigheden van het paardrijden.

 

Paardrijden door de duinen en op het strand

Op zoek naar een mooi gebied om paard te rijden? Het is mogelijk om paard te rijden over het strand van Scheveningen en in de duinen. Dat is natuurlijk een hele belevenis. Vaak zijn er dan ook wachtlijsten. Helaas is het dus niet altijd mogelijk om paard te rijden over het strand van Scheveningen of in de duinen. Uiteraard kunnen zowel ervaren als onervaren ruiters er paardrijden. Samen paardrijden met bijvoorbeeld een vriend of vriendin is natuurlijk ook mogelijk. Het is niet nodig om allebei een ervaren ruiter te zijn. Het samen paardrijden is immers ook mogelijk onder deskundige begeleiding.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*